Параван тип СТАЦИОНАРЕН

Харектеристика:

  • Стъкло с дебелина 6,8 или 10мм. темперирано(закалено), стъклото може да бъде и ламинирано(триплекс) с дебели 8мм.
  • П-образен алуминиев елоксиран(хромиран) или матиран профил с гумен уплътнител
  •  Има вариант вместо профили да се използват стъклодържатели, които са изработени от неръждаеми материали в цвят хром никел
  • Телескопичен укрепващ лост от неръждаем материал в цвят хром никел
Този тип параван се състои от изключително здраво термично обработено стъкло с дебелина 6-8мм или 10мм. Има няколко варианта за захващане - чрез хромиран или матиран П-образен алуминиев неръждаем профили или чрез стъклодържачи. Добре е да се постави телескопичен укрепващ лост, който се поставя в предната част на стъклото за повече сигурност и безопасност, друга опция е да се постави малък лост, захванат на 45°, спрямо стената. Както всички артикули във Вашите бани са преминали хром-никелова баня, така и нашите укрепващи лостове са изработени от специални неръждаеми материали и са преминали този тип обработка. Този тип параван е най-подходящ на за малки мокри помещения, където има струпване на много ел. уреди.
Забележка: Изработва се по индивидуален размер и ваше желание. Цената се определя от дебелина и вид на стъклото, размер и избрания от вас обков (телескопичен укрепващ лост, профил или стъклодържатели)