Параван тип СТАЦИОНАРЕН

Харектеристика:

  • Стъкло с дебелина 6,8 или 10мм. темперирано(закалено), стъклото може да бъде и ламинирано(триплекс) с дебели 8мм.
  • П-образен алуминиев елоксиран(хромиран) или матиран профил с гумен уплътнител
  •  Има вариант вместо профили да се използват стъклодържатели, които са изработени от неръждаеми материали в цвят хром никел
  • Телескопичен укрепващ лост от неръждаем материал в цвят хром никел

*Възможно е да има различия в реалните цветове от показаните в сайта.

*Възможно е да има допуснати технически грешки.

Описание

Този тип параван се състои от изключително здраво термично обработено стъкло с дебелина 6-8мм или 10мм. Има няколко варианта за захващане – чрез хромиран или матиран П-образен алуминиев неръждаем профили или чрез стъклодържачи. Добре е да се постави телескопичен укрепващ лост, който се поставя в предната част на стъклото за повече сигурност и безопасност, друга опция е да се постави малък лост, захванат на 45°, спрямо стената. Както всички артикули във Вашите бани са преминали хром-никелова баня, така и нашите укрепващи лостове са изработени от специални неръждаеми материали и са преминали този тип обработка. Този тип параван е най-подходящ на за малки мокри помещения, където има струпване на много ел. уреди.

Забележка: Изработва се по индивидуален размер и ваше желание. Цената се определя от дебелина и вид на стъклото, размер и избрания от вас обков (телескопичен укрепващ лост, профил или стъклодържатели)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Параван тип СТАЦИОНАРЕН“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *