Интересна и полезна информация за принт стъклата

В днешно време така наречените принт стъкла се радват на голям интерес у потребителите. По-рано те се използваха предимно за кухнята, но все повече и повече набират популярност във всяка част от интериора.

Какво прави принт стъклата толкова предпочитани?

С всеки изминал ден иновативните технологии позволяват на изображенията да бъдат все по кристално ясни и детайлни. Вече можем да сложим прекрасни картини в нашата кухня, хол и т.н, които да освежат дома ни. Внасят стил и също така правят дома ни по-модерен и атрактивен. Интересно качество на стъкленият панел, е че отразява светлината, което създава илюзия за по-просторно помещение и го прави подходящ за малки кухни, бани, тоалетни.

Ако решите да поставите принт стъкло в кухнята си няма да съжалявате:

      • Освен че ще се радвате на стил и естетика, Вашето стъкло ще от 10 до 15 пъти по-устойчиво на удар от обикновеното стъкло. Рискът да се счупи е много малък, но ако това се случи то не се разпръсква на парчета, което допринася за Вашата безопасност.
      • Друго предимство на принт стъклата е, че може да ги инсталирате в близост до горещо пространство, като например печка, дори печка на газ! Няма опасност от това да се счупи от горещината.

     

    • Поддръжката на този стъклен панел е изключително лесна – нужно е само да забършете с мокър парцал, тъй като петната почти не се задържат. Ако пък случайно Ви се наложи по сериозно почистване, можете да ползвате четка, дори абразив, който за разлика от някои повърхности няма да се надраска!

Искате нещо модерно и оригинално?

Заложете на принт стъкло в банята. Освен естетическия вид, бихме искали да отбележим, че е и доста практично. Също така е подходящ и за облицоване на душ кабина и отделяне на душовото пространство от банята.

С това темата въобще не се изчерпва. Има още много варианти за поставяне на принт стъкло. Интересно решение е да се постави на гърба на леглото в спалнята, вместо фототапет.
Разгледайте предложенията ни за принт стъкла в нашия онлайн каталог. Ще останете очаровани от разнообразието и видовите, които предлагаме.

Интересна и полезна информация за принт стъклата
Гласувай

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *