Параван тип SLIDE 90 A

Харектеристика:

  • Стъкло с дебелина 8 или 10мм. темперирано(закалено), стъклото може да бъде и ламинирано(триплекс) с дебели 8мм. също закалено
  • Система SLIDE – релса с колички(ролки) и подов водач
  • Дръжка тип МИДА изработена от неръждаем материал
  • П-образен алуминиев елоксиран(хромиран) профил – 2 броя с гумен уплътнител
  • PVC уплътнител със силиконово перо 2 броя
  • PVC водобранна лайсна
  • PVC магнитен уплътнител 90°
Този вариант на преграждане е със SLIDE система на прав ъгъл 90 ° спрямо стените и стъклата, които се използват в този случай. Тук стъклата са 3 или 4 на брой, закалени с дебелина 8мм. При SLIDE 90 B подвижните стъкла са два броя съответно при отваряне минават зад стационарните стъкла, от тяхната страна, а при затваряне се срещат едно към друго. При тези прегради допълнителните уплътнители са PVC уплътнители, магнитни уплътнители и водобранни лайсни. Подходящи са за малки мокри помещения, където поради липса на пространство не мога да се поставят друг тип прегради с панти. Принципа на SLIDE системите е идентичен. Винаги едното стъкло е стационарно, а другото е подвижно(вратичка). При SLIDE 90 A и B, и в двата случая имаме две стационарни стъкла, захванати с алуминиев п-образен профил към под и стени. В горната част са вкарани в релсата. В единия случай при тип SLIDE 90 A имаме една вратичка, която в едната посока при отваряте се плъзга зад стационарното стъкла от същата страна, а в другата посока се плъзга при затваряне към перпендикулярно поставеното стационарно стъкло.
Забележка: Изработва се по индивидуален размер и ваше желание. Цената се определя от дебелина и вид на стъклото, размер и избрания от вас обков (телескопичен укрепващ лост, профил или стъклодържатели)